Blog post

Ben Saunders & Jeronimo in de Efteling a.s. Zaterdag

Posted by on juli 18, 2012 in Blog posts, Blogs  

Ben Saunders & Jeronimo op Zeven Pleinen Festijn Efteling

 

Ben Saunders is de verrassingsact op de tweede avond van het Zeven Pleinen Festijn van de Efteling. Op zaterdag 21 juli staat de winnaar van The Voice of Holland tussen 22.00 en 23.00 uur op het podium van Efteling Brink. Naast Saunders treden onder andere Ian Thomas en Jeronimo op.

Vanaf 14 juli tot en met 25 augustus vindt elke zaterdagavond het Zeven Pleinen Festijn plaats in de Efteling. Tot middernacht kunnen bezoekers van het park genieten van speciaal entertainment op de zeven pleinen van het park, elk in een ander sprookjesachtige sfeer.

De feestelijke avonden bieden een zinderend theaterfestivalsfeer voor ieder wat wils. Er is live-entertainment in combinatie met een hapje en een drankje. Op alle zeven pleinen (Efteling Brink, het Witte Paardplein, het Carnaval Festivalplein, het Ruigrijkplein, het Pirañaplein, het Fata Morganaplein en het Steenbokplein) zijn er optredens van vele artiesten, acrobaten, muzikanten en performers.

Bovendien treedt er iedere week een andere BN’er op. Aankomende zaterdag is de eer dus aan Ben Saunders.

Natuurlijk zijn het Sprookjesbos en alle attracties tijdens het Zeven Pleinen Festijn geopend en speciaal voor deze avonden feeëriek verlicht. Het prachtige Aquanura, de op twee na grootste watershow ter wereld, maakt het Zeven Pleinen Festival af. Vooral in het donker namelijk komen de prachtige kleuren perfect tot uiting. Er zijn elke avond meerdere voorstellingen van ongeveer twaalf minuten.