Blog post

Jeronimo speelt Marty in de film The Battle

Posted by on september 25, 2012 in Blog posts, Blogs  

Vanaf 10 Oktober gaat de film The Battle in de Nederlandse bioscopen draaien. Jeronimo speelt in deze film de rol van Marty, een jonge zanger die met zijn liedje Firefly meedoet aan een talentenjacht. Maar in de film blijkt dat de opa van Marty helemaal geen leuke man is.

Over het verhaal: Terwijl Detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam en zijn vrienden met hun bandje mee aan de populaire talentenjacht Top Stars. Met de getalenteerde Ortwin als frontman groeien zij al snel uit tot één van de voornaamste kanshebbers om deze wedstrijd te winnen. Wel hebben zij concurrentie van de gladde showman Marty die met zijn charmes zelfs hun goede vriendin Sterre lijkt in te palmen. Terwijl de jonge muzikanten steeds een ronde verder komen, krijgen zij in de gaten dat het achter de schermen bij Top Stars een foute boel is; sommige deelnemers kunnen niet tegen hun verlies. Deze angstige vermoedens worden bevestigd wanneer Ortwin vlak voor de finale nergens meer te bekennen is; alles wijst erop dat de aanstormende popster ontvoerd is.

Gelukkig is vader Max een ervaren detective, dus met zijn hulp moet het lukken om Ortwin terug te vinden. Onze speurneus is echter thuis aan het revalideren nadat hij bij een aanslag op zijn leven gewond is geraakt. Daarbij zit hij opgescheept met een nutteloze agente die hem moet beschermen, maar meer aandacht heeft voor wat zich in de koelkast bevindt. Kan detective Max er desondanks voor zorgen dat Ortwin weer op tijd boven water komt?
We leven in een tijd waarin iedereen beroemd wil worden. Hoe ver ga jij om te winnen?

De film gaat vanaf 10 Oktober in de Nederlandse bioscopen draaien, kom jij ook kijken?