Blog post

optreden in Hever

Posted by on mei 30, 2011 in Blog posts, Blogs  

A short blog in Dutch about a show in Belgium.

Afgelopen zaterdag waren we zoals je weet, als je mijn tweets leest, in Belgie. In Hever om exact te zijn, als je er niet bij was heb je echt wat gemist. Ik kreeg de eer om op het zelfde podium te staan als TatYana Storm & Dean (twee bekende Belgische artiesten) tijdens de Anne zomer tour try out’s!

Om kwart over acht opende Tatyana de avond met +/- 10 songs. Ondertussen stond ik back stage te trappelen om het podium op te gaan! Jeroen de presentator van Anne TV kondigde mij aan en ik sprong het podium op! Ik mocht 5 liedjes zingen en deed er 4 in het Engels en één in het Nederlands. Er zijn heel veel foto’s gemaakt!! Ik zal ze proberen te plaatsen! En wat een feest hebben we ervan gemaakt joh! Het publiek reageerde geweldig, ook op 2 voor hun onbekende liedjes die van mijn album komen. Dean moest na mij op en stond al te wachten, maar eerst feliciteerde hij me en zei dat hij super had genoten van mijn optreden.

Dat vond ik heel erg sympathiek van hem. Na afloop moest ik handtekeningen uitdelen en daar kwamen zoveel mensen op af dat een aanwezig camerateam het kwam filmen. iedereen die daar om vroeg heeft een foto van mij gekregen. Charly, mijn manager heeft me tot 3X toe een nieuwe stapel moeten geven. Was echt een fantastische start van de anne zomer toer, kortom, zorg dat jij er bij bent deze zomer!

Heel veel liefs,
Jeronimo